Újabb pletykák szivárogtak ki a párizsi edzőtáborból, amit hétfőn a ghánai futballszövetség (GFA) igyekezett cáfolni. Az már a korábban kiszivárgott kémfotókból kiderült, hogy egy jól értesült belsős komolyan veszi a nyilvánosság tájékoztatását a vébére készülő válogatott mindennapjairól.

A hírek szerint szombaton, amikor Milovan Rajevac kihirdette a 23 fős keretet, a kimaradt Laryea Kingston összeszólalkozott a szerb trénerrel, és állítólag öklét emelgetve fenyegetően közeledett feléje, miközben rossz edzőnek titulálta. A verést végül Fred Pappoe GFA-alelnök akadályozta meg.

Randy Abbey a GFA szóvivője hétfőn közölte, álhíreket terjeszt valaki, senki nem támadott meg senkit sem az edzőtáborban. "Mindenki nyugodtan vette tudomásul Rajevac edző döntését" - mondta.

Laryea Kingston, aki jelenleg a skót Midlothian of Heart játékosa a hivatalos indoklás szerint azért maradt ki a keretből, mert a 2006-os Afrika Kupán - vagyis 4 éve - összebalhézott az egyik szenegáli játékossal, amiért 4 meccses eltiltást kapott.

A GFA szerint Kingston olyannyira nem borult ki szombaton, hogy együtt utazott el a csapattal Párizsból, és tért vissza klubjához.

A válogatott már Hollandiában van, június 1-én, kedden játszik felkészülési meccset a holland válogatottal. (via Ghanafa, Ghanasoccernet)

1 komment

Címkék: rajevac laryea kingston

A bejegyzés trackback címe:

https://ghanafanz.blog.hu/api/trackback/id/tr112044478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2010.05.31. 13:07:51

Ha egy játékos stabil kerettagsága ellenére egymás után két vébéről marad le lényegében saját hibájából, akkor azt nevezhetjük lúzernek?
süti beállítások módosítása