Lehet, hogy ma este minden ellenünk szól: mert a németek, egy angol szerint ugye mindig, na jó majdnem mindig nyernek (lásd Szerbia...), nincs egy góllövő csatárunk, az eddigi összes gólunkat a VB-n tizenegyesből lőttük (ebben már is 2-0-ra alázzuk őket), és az eddig mutatott játék is hagy némi hiányérzetet bennünk a Fekete Csillagok szurkolóinak, de egy biztos: ma megmenthetjük az egész kontinens becsületét, és szarrá égethetjük a németeket egy esetleges győzelemmel! Go for it!!!

Rajevac edzőnk is hasonló állásponton van, miszerint extra motiváció hajtja a csapatot, hiszen az egész afrikai kontinens nekünk/értünk szorít (itt halkan jegyzem meg, nemcsak az afrikaiak, de minden jóérzesű ember e sártekén...!!!).

Szóval ma este néhány extra jegyre lesz szükség a Lufthansa járataira a Dél-Afrika-Németország vonalon... HAJRÁ GHÁNA!!!!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ghanafanz.blog.hu/api/trackback/id/tr162104493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Muntari · http://muntari.blog.hu/ 2010.06.23. 18:43:39

Ha a Mester már nem haragszik és végre enged játszani, akkor kilyuggatom a németek hálóját ezzel a Jabulani nevű valamivel.
süti beállítások módosítása