John Mensah és Vorsah visszatért. Az Anelka-szindrómában szenvedő Muntari begőzölt, de lenyugtatták, reméljük nem okoz több galibát a csapatban. Boateng a családjával mérkőzik szerdán, amikor Ghána Németországgal találkozik.

  • Stephen Appiah közbenjárása után mégsem utazott el Dél-Afrikából az Inter középpályása, Sulley Muntari aki annyira kikészült az Ausztrália elleni döntetlen  meccs után, hogy konkrétan leugatta - a francia Anelkához hasonlóan - edzőjét, Milovan Rajevacot, majd kiosztotta a csapattársakat is.

    A ghánai csapat a kékekkel ellentétben nem esett szét, mert az incidens leginkább Muntari kreténségének volt köszönhető. Az edzésre Lambóval közlekedő észak-ghánai híres konfliktusos természetéről, korábban a Milánóba látogató Rajevacot kétszer is megtréfálta azzal, hogy végül nem ment el a találkozóra. Muntarinak pedig nyilván az sem tetszik, hogy André Ayew átvette a helyét, és csak 13 percet játszott eddig a vébén. Mások szerint neki van igaza, és a szerb egy kókler, rossz taktikával és egyebek. Hát így.

  • Ami tutinak tűnik, hogy visszatér a védelem közepébe Isaac Vorsah és John Mensah, aki a szerbek ellen csapatkapitányként játszott. Mindkettőt sérülése miatt tartogatta a szerb kapitány. Mensah kapitánykodása nagyon fontos lenne, jó kohéziós erővel bír, a juniorvilágbajnok Vorsahtól pedig mindenki odáig van.

  • A németből visszahonosodott Kevin-Prince Boateng a ghánai sajtó szerint nagyon bevágódott a csapatba, Rajevac szereti, most az apaszeretet hullámait meglovagolva odavághat a Ballack-affér után lefagyott és ellenségessé vált anyaországnak. A német Bierhof szerint nem kell tartania vendettától, de hisszük, ha látjuk, ugye. Az biztos, hogy érdekes helyzet alakult ki a Boateng ghánai-német focistacsaládban, hiszen a német csapatban K-P fétestvére, Jerome ücsörög a cserepadon. K-P jelenleg nem áll vele sem szóba, nagyon megsértődött, hogy így kiutálták Németországban.

  • A német kapitány, Löw mindenesetre óvatosan és elismerően nyilatkozott rólunk, szerinte nagyobb tempóra kell kapcsolniuk, mint Szerbia ellen.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ghanafanz.blog.hu/api/trackback/id/tr62099884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FlyingKiwi 2010.06.22. 12:36:03

Remélem kicsapjátok a németeket, erre látok is elég jó esélyt. Nagyon masszív csapatnak tűnik Ghána, kérdés, hogy tud-e rúgni gólt 11-esen kívül is.

Tebege 2010.06.22. 12:44:58

Rátapintottál a lényegre tesó! Innen gratulálok a fehéreknek, szép volt :-)!

És ezt így hogy? Ne mááá' 2010.06.22. 14:00:53

remélem, hogy a poroszos fegyelem lenyomja a szétszórt feketéket. K-P meg csak fosson! Előre szólok: a németek profik, nem fogják letaposni, bár megérdemelné a mészáros. Deutschland über alles!

Teuton01 2010.06.22. 17:39:26

@És ezt így hogy? Ne mááá': És úgy is leszen! Jön a germán gőzhenger, futás csokik, futás!:D

Adolf Ax 2010.06.22. 18:02:18

Es ist Zeit für Rache!
süti beállítások módosítása