Nem félünk semmitől, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az alábbi képsorok, aminek 24 éves középpályásunk Anthony Annan a főszereplője, aki a norvég Rosenborgnál játszik. Jól látszik, hogy a 171 centis játékos, mennyire eltörpül a minden bizonnyal jegesmedve és/vagy jetiősökkel rendelkező viking mellett, aki erőfölényét kihasználva nagyot taszít Annanon. A heves vérű ghánai ezt nem hagyta annyiban és mellen harapta a jetit, akit egyébként Tor Hogne Aarøynak hívnak (0:30-tól).

Most mindenesetre az egész norvég sportsajtó velünk van elfoglalva, ahogy a Ballack-incidens után a német. Annan le is nyilatkozta, hogy elege van abból, hogy mindig csak a balhéiról írnak. Mindenesetre a norvég még elsütött egy "Idióta Afrikai" alázást is, aminek elhangzását az Aalesund játékosa vitatja. A Rosenborg edzője mindenesetre kijelentette, Annan heves vérű játékos, és arra próbálják rávenni, ilyen balhés helyzetekben számoljon el tízig, és sétáljon félre. (via GhanaSoccerNet, NRK)

Szólj hozzá!

Címkék: anthony annan

A bejegyzés trackback címe:

https://ghanafanz.blog.hu/api/trackback/id/tr262030828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása