• 19 millió dollárt (kb. 4,5 milliárd forintot) tapsolhat el a ghánai kormány a focivébé ideje alatt a nemzeti válogatott elszállásolására, cateringjére, jutalmazására stb. Ez csak a keret, vagyis az összes lóvét csak a vébé megnyerése esetén költik el. Ha a csapat továbbjut a csoportból, fejenként 117 ezer dollárt tehetnek zsebre a játékosok. "Az embereknek inkább értékelniük kéne, hogy a kormány az erőfeszítéseivel a ghánaiak arcára akar mosolyt varázsolni, ahelyett, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítanának az összegnek" - nyilatkozta Akua Sena Dansua az Afrikansoccer.com-nak.
  •  Sulley Muntari (Inter) és Richard Kingson (Wig. Athletic) lesérültek a hollandok elleni felkészülési meccsen, amin egyébként Muntari nem mutatott nagy formát, Kingson pedig 4 gólt kapott. Muntari hétfőn már edzett a csapattal.
  • Hétfőn megérkezett a csapat Dél-Afrikába. Eléggé le lehettek konyulva az utazástól, mert a videón olyanok a fiúk, mintha temetésre érkeznének. Itt vannak mosolygósabb képek.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ghanafanz.blog.hu/api/trackback/id/tr492066082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niterider · http://sportpalyafutas.blog.hu/ 2010.06.09. 10:58:56

Majd a VB serleg atvetelekor mosolyogni fognak a sracok, no worries!!!
süti beállítások módosítása