Egyre jobb a csapat, legalábbis egyre tetszetősebben játszunk, de valamiért folytatódott a gólképtelen forma, főleg Asamoah Gyannál feltűnő, hogy nem tudja belőni a helyzeteket. Az mindenképpen gáz, hogy a 10 emberrel játszó ausztrálokkal nem tudtunk elbánni, de ők is úgy küzdöttek, mint a fába szorult ökrösszekér. Szép volt fiúk, hajrá Ghána, a legnehezebbje még hátravan.

ELSŐ FÉLIDŐ: Kicsit meredeken kezdtünk a fingómarha-tenyésztők ellen, többször felhívtuk már a figyelmet, hogy Kingson kapus remek refelexekkel rendelkezik, de nem tudja megfogni a labdát (2 gólt kaptunk emiatt a hollandok ellen). Asamoah Gyan és André Ayew viszont fantasztikus, K-P Boateng szintén, és a védelmünk sem omlott össze, hiába nincs John Mensah és Vorsah. Kewel piroslapja és a 11-es talán kicsit túlzás volt, de kérem szépen, aki a gólvonalon kézzel véd ki egy bombát, az minimum a büntetőt megérdemli.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ghanafanz.blog.hu/api/trackback/id/tr392093914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ala vela 2010.06.19. 17:00:21

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Niterider · http://sportpalyafutas.blog.hu/ 2010.06.19. 17:16:44

Kewel kiallitasa teljesen jogos vol, mert a kez kereste a labdat, szo sem lehetett veletlen kezezesrol. Egy befejezo csatar azonban valoban hianycikk...
C'mon Ghana, bring it on!!!

Niterider · http://sportpalyafutas.blog.hu/ 2010.06.19. 18:02:58

Semmi baj nincs, mi nem kaptunk ki: rettegjenek a nemetek ezek utan...!!!

alasehir 2010.06.19. 20:27:19

Szurkoltam Ghánának, mert - többektől eltérően - többször is voltam Ghánában, és kedvelem az ottani embereket. Focirajongóként azonban határozottan az a véleményem, gyenge, ostoba, bár tetszetős és technikás játékot játszottak a fiúk az ausztrálok ellen egyszerűen nem érdemelték volna meg a győzelmet. Nem is győztek.

markoferko 2010.06.20. 01:01:35

magukkal basztak ki a ghánaiak, most majdnem mindenképp pontot kell szerezni a németek ellen, hisz a szerbek szinte biztos, hogy legalább leikszelnek az ausztrálokkal (bár egyelőre jobb a gólarányunk és több gólt is rúgtunk).

Tebege 2010.06.20. 12:47:44

Hát ez az, ráadásul én abban sem vagyok biztos, hogy a szerbek és az ausztrálok közül nem fog vki nyerni. Ha ezek a szerbek, nekik lesz 6 pontjuk, vagyis nekünk nyerni kell a németek ellen. Ha az ausztrálok, akkor nekik lesz 4, vagyis ugyancsak nyerni kell. Ha ikszelünk a németekkel és ők is ikszelnek, akkor faja. Ami nekem nagyon fájt a tegnapi meccsben, h nem tudunk gólt lőni (akár Kamerun tegnap), hiába vezetjük le jól a támadásokat.
süti beállítások módosítása