Először is hallgassuk meg Richy Pitch felvételét, amit a Ghánában élő angol dj a világbajnokságra csinált a BLACK STARS-nak. AWESOME!!!

BLACKSTAR Richy Pitch feat. M.anifest by richypitch

Ebből is látszik, hogy a zenében sehol sincsenek hozzánk képest a szörfösök, kérdés, hogy a fociban felnőtt-e a csapat odáig, hogy alaposan elverjük őket - az örökmérleg ugyanis nem felénk billen.

Szerbia ellen remekül védekezett a ghánai csapat, rá sem lehetett ismerni a védelemre, amelyik két héttel korábban ötlettelenül, irányítás nélkül játszva 4-1-re kikapott a hollandoktól. Szerbia ellen azonban visszatért John Mensah, aki csapatkapitányként rendet vágott a kapu előtt Isaac Vorsahhal az oldalán, alig jutottak komoly helyzetig a szerbek.

Sajnos azonban az elmúlt héten mindketten lesérültek (Mensahnak visszatérő hátproblémáai vannak), Ausztrália ellen nem tudnak játszani. Csak reménykedni tudunk, hogy a névrokon Jonathan Mensah és Lee Addy tudja pótolni őket. A védelem szélén nincs változás, Hans-Adu Sarpei és John Paintsil maradt.

Mensah sérülése miatt csapatkapitányként sem tud irányítani, ezt a feladatot a kapus, Richard Kingson kapta meg.

A középpályán nincs változás, Anthony Annan és a Németországban született, nemrégiben honosított Kevin-Prince Boateng küzd majd, a balszélen a szerbek ellen zseniális formát mutató André Ayew, míg a jobb szélen a kevésbé meggyőzően szaladgáló Prince Tagoe fog játszani.

A két csatárposzton sincs változás: a szerbek elleni 11-est bevágó Asamoah Gyan lesz legelől, mögötte Kwadwo Asamoah fog próbálkozni.

Az ausztrálok elleni örökmérlengünk negatív, ahogy a videóinterjúban Stephen Appiah is mondja, a Socceroo-k nemcsak fejben, de fizikailag is nagyon kemények. Tessék belenézni ebbe a barátságos meccsbe, nehéz állítani, hogy a ghánaiak vadabbnak látszanának a szörfös henteseknél.

Eddig hat alkalommal találkozott a két csapat, ebből egyet Ghána, négyet az ausztrálok nyertek, egy meccs döntetlennel zárult - a gólarány 7-3 oda. Miután Ausztrália 4 góllal kikapott a németektől, valószínűleg nagyon felfújták magukat, így nem lesz könnyű dolga az afrikaiaknak.

7 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://ghanafanz.blog.hu/api/trackback/id/tr572093460

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mindennek vége: a vuvuzela elérte a Hitler videókat 2010.06.19. 14:53:05

Ahogy a nőideál változását legjobban a James Bond filmek nőin lehet követni, úgy kezdik A bukás Hitler-videó átiratok a közt érdeklő ügyeket dokumentálni. A sokakat idegesítő vuvuzelák is bekerültek A bukás átirat-folklórba. Az első videón Fegelein hoz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

markoferko 2010.06.19. 13:04:04

nyugi. sima győzelem lesz! go blackstarts

Tebege 2010.06.19. 13:05:44

A sima győzelmet sunáznám!

bohus 2010.06.19. 13:33:42

az ausztrál rögbisek és a favágók csodálatos összecsapása soon

Tebege 2010.06.19. 13:54:41

@bohus: "Gyere gyere mi vagyunk a régi nyíregyi gyerekek!
Dagadtak, ragadtak, kattantak, haladtak,
szakadtak, szopattak, maradtak, adtak."

bohus 2010.06.19. 14:13:11

és aztán zúg a szpaaari, szpaaari?

bohus 2010.06.19. 14:13:56

mondjuk esküszöm volt a nyíregyházának sokkal jobb mérkőzése mint ez a mostani holland-japppán

HofEE 2010.06.19. 18:21:21

Hát ez most nem jött össze :S De a zene tényleg nagyon jó!
süti beállítások módosítása