Kevin-Prince Boatenget (Portsmouth) is bevette a vébén játszó 23 fős keretbe Milovan Rajevac, aki szombaton Párizsban nevezte meg azt a 6 játékost, akit nem visz ki Dél-Afrikába.

Ott lesz viszont Samuel Inkoom, aztán Ghána Puskács Öcsijének, Abedi Pelének a fia, Andre Ayew (Marseilles, Avignon), a gólvágó Asamoah Gyan (Stade Rennais), az úgy tűnik kihagyhatatlan Stephen Appiah, és az U-20-as csapat ifjú titánja Adiyiah.

Nem lesz ott viszont sérülése miatt Micheal Essien (Chelsea), és a következő 6 játékos: Stephen Adams, Eric Addo, Emmanuel Agyemang-Badu, Laryea Kingston, Haminu Draman, Bernard Kumordzi.

A fiúk június 1-én, kedden játszanak először Rotterdamban felkészülési mérkőzést a holland válogatottal.

Kapu: Richard Kingson (Wigan Atl.), Daniel Agyei (Liberty Pros.), Stephen Aholu (Heart of Lions)

Védelem: John Paintsil (Fulham), John Mensah (Lyon), Samuel Inkoom (FC Basel), Hans Adu Sarpei (Leverkusen), Rahim Ayew (Zamalek), Lee Addy (Bechem Chelsea), Isaac Vorsah (Hoffenheim), Jonathan Mensah(Udinese)

Középpálya: Kwadwo Asamoah (Udinese), Anthony Annan (Rosenborg) , Sulley Muntari (Inter), Kevin-Prince Boateng (Portsmouth), Quincy Owusu-Abeyie (Al Sadd), Stephen Appiah (Bologna), Andre Ayew (Marseille), Derek Boateng (Getafe)

Csatársor: Asamoah Gyan (Rennes), Prince Tagoe (Hoffenheim), Dominic Adiyiah (AC Milan), Mathew Amoah (NAC Breda)

3 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://ghanafanz.blog.hu/api/trackback/id/tr342042318

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Megvan a végleges ghánai keret 2010.05.30. 15:47:09

BRÉKING! Rajevac mester ma kijelölte azt a 23 játékost, akik szeretett hazánkat, Ghánát képviselhetik a világbajnokságon. A kapitány a kerethirdetés előtt négyszemközt beszélgetett velem, és nyomatékosan megkért, hogy legalább a meccsek előtt ne szippa...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

009_ 2010.05.30. 20:57:42

Kevin-Price Boateng akkor most Hertha, vagy Portsmouth???

SteveJobs · http://16bit.blog.hu 2010.05.30. 22:09:53

de most komolyan, ez mi a faszom?

Tebege 2010.05.30. 23:37:18

bocs, az ún. elbaszás módszerével éltem, tehát KP-Boateng már Postrsmouth, de Hertha-nevelés, 7 éves korától játszott ott 2007-ig. SORRY.
süti beállítások módosítása