4-1-es vereséggel zártuk a rotterdami felkészülőt a hollandok ellen. Összefoglalónk a meccsről. A közvetítés itt. 

UPDATE#15 (87'): GÓÓÓL. Holland 11-es, Persie bevágta.

UPDATE#14 (80'): GÓÓÓL. Sneidernek elege lett a passzokból, lőtt egy hatalmas gólt szögletből. A labda vagy ötöt pattant.

UPDATE#13 (78'): GÓÓÓL. Kingson kapus nagy kiadásából Tagoe középre fejelte, Gyan pedig egy laza csel után a hosszúba lőtte. A két holland azt sem tudta, mi van.

UPDATE#12: (73') GÓÓÓL. Van der Vaart belőtte a másodikat, megint Sneijder volt a támadás indítója, mint az elsőnél. 4 sudár védőnk lemaradt, mint a vonatfütty.

UPDATE#11: (71'): Adiyiah szép feltartott lábbal csúszott be, remélem nem fog becsúszni pár 4 meccses eltiltás. Earthquake Tom: "Nekem nagggyon bejön D. Boateng haja, főleg, hogy nekem nincs (rakom az ékezeteket is már). A négy csere, és/vagy az estleges edzői ordibálás az öltözőben megtette a hatását: nagyot javult a játékunk."

UPDATE#10: (71') Kicsit leült az amúgy is térdelős meccs, mi dobolunk, a hollandok óbégatnak.

UPDATE#9: (61') Holland kontránál Addy esett el, de Vorsah mentett.

UPDATE#8: (58') Az ifjú titán, az U-20-as vébé egyik sztárja, Adiyiah és Abedi Pelé fia, André Ayew is a pályán!

UPDATE#7: D. Boateng nagyot hajrázott középen, majd passz nélkül a kapu mellé bombázta. Ő az egyik legaktívabb, a 2. félidőben többen mozgunk.

UPDATE#6: Earthquake Tom: Az eslo felido egyertelmuen a hollandoke, a labdabirtoklas a soccerway.com szerint 66-34 oda. A kapusunk a weekest link, eleg hatarozatlan, de meccs csele az ove volt, amikor a 12. percben egy hazaadas utan egy lovocsellel elkuldte a "legszimpatikusabb" hollandot, Van Persie-t, aki azóta is keresi a labdat, pedig szünet van...

UPDATE#5: A kommentelő szektor azt üvölti, nem volt les a gól, és Kingson érdekeseket tud csinálna, ha a kapuban van. A Muntari-blog szerzői Muntari-gólokat várnak, mi mást!

UPDATE#4: Earthquake Tom szerint lesből volt gól. " igaz les volt, de a biro megadta. szereny vigasz, h. Liverpool jatekosa volt a tettes: Kuyt (en Pool drukker vagyok, civilben...)" - írta vezérszurkolónk.

UPDATE#3: (21') GÓÓÓL. Sajnos a hollandok lőtték. Dirk Kuyt egy Kingson kapusról kipattanó lövést passzolt be a hálóba. Utána nem sokkal megint kaptunk egyet majdnem. Meg kéne tudni fogni a labdát! Hajrá, Ghána!


UPDATE#2: (17') Quincy O-A - aki egyébként Hollandiában látta meg a napvilágot, ott is tanult meg focizni - driblizik elől, de egyelőre nem jutott át a védőkön, Amoah lőtte fölé az imént.

UPDATE#1: (11') Muntarié az első kapura lövés, elég szar volt, de már többször fel tudtunk menni szélen.

A védelem közepét Isaac Vorsah és Lee Addy adja, vagyis a félig-meddig John Mensah, a védők kapitánya a cserepadon lesz.  A kapus szokás szerint Richard Kingson (Wig. Athletic). A két szélső védő John Paintsil és Hans Sarpei lesznek.

Derek Boateng Anthony Annannal együtt középen küzd majd, a két szélső Quincy és Sulley Muntari lesz, míg a kapitány, Stephen Appiah Matthew Amoah mögött fog játszani. (Muntari magyar nyelvű énblogja itt olvasható, remek félmeztelen videóval!)

Úgy tűnik tehát, nem a legerősebb csapattal kezdünk, majd meglátjuk. Nyilván az is közrejátszik, hogy sok sérültünk van, nem kéne még több embert veszteni.

A pályán: Richard Kingson, John Paintsil, Hans Adu Sarpei, Isaac Vorsah, Lee Addy, Anthony Annan, Quincy Owusu-Abeyie, Derek Boateng, Mathew Amoah, Stephen Appiah, Sulley Muntari

A kispadon: Daniel Agyei, John Mensah, Samuel Inkoom, Rahim Ayew, Jonathan Mensah, Kwadwo Asamoah, Kevin-Prince Boateng, Andre Ayew, Asamoah Gyan, Prince Tagoe, Dominic Adiyiah, Stephen Ahorlu

A meccshez itt találasz streamelinkeket. Ha nem számoltam el, akkor 20:45-től 22:45-ig.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ghanafanz.blog.hu/api/trackback/id/tr952048620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amphiprion Ocellaris · http://bohochal.tumblr.com/ 2010.06.01. 21:25:48

Szerintem nem volt les a gól. Kingson egy imádnivaló figura, de nagyon fura dolgokat csinál. Második félidőben Muntaritól gólt, gólokat várok.

Niterider · http://sportpalyafutas.blog.hu/ 2010.06.01. 21:31:42

@Amphiprion Ocellaris: teny, foleg most, de ha ezt a Liverpoolban teszi, mindjart mas a helyzet...

Amphiprion Ocellaris · http://bohochal.tumblr.com/ 2010.06.01. 21:51:12

Nagyon lihegnek a búrok, érzem, hogy nem fogják bírni szuflával!
süti beállítások módosítása